nieuws

Even voorstellen: Ferdinand ten Kate

Maak kennis met onze collega… Ferdinand ten Kate!
—-
Als jongste van een groot gezin ben ik geboren en getogen in Amersfoort, voor de liefde en studie verhuisd naar Groningen, daar getrouwd met mijn geweldige vrouw en 3 kinderen gekregen. Inmiddels wonen we al weer bijna 20 jaar in Hoogland, woont alleen de jongste nog thuis en zijn we vorig jaar opa en oma geworden van een prachtige kleinzoon. Echt onwijs leuk om opa te zijn!

Ik ben een onbeschreven blad als het om de “bouw” gaat, maar inmiddels staan de eerste alinea’s op papier! Ik vind het leuk om te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en te delen uit mijn ervaring. Het is mijn doel om nieuwe netwerken aan te boren en samen met Tim verder vorm en inhoud geven aan onze visie.

Bij Rodenburg voel ik mij als een vis in het water. De bedrijfscultuur is lekker no nonsens, niet lullen maar poetsen, daar houd ik wel van. Ik heb ook ontdekt hoe leuk en interessant de bouw is o.a. door de maatschappelijke thema’s die je tegenkomt.

Tot slot, door de schat aan ervaring met bouwprojecten in de Zorg, kan ik samen met mijn collega’s de klant echt helpen met het realiseren van hun droom. Kortom ik geniet elke dag en nodig je van harte uit voor een nadere kennismaking!