Zorgwoningen

Rodenburg heeft afgelopen jaren zich ontwikkeld op het gebied van zorgwoningen. De basis van de woning is een lichtgewicht stalen profiel.

In Nederland groeit het aantal mantelzorgers. Zorgbehoevenden komen namelijk steeds minder gauw in aanmerking voor een zorginstelling. Het moment dat u op het punt staat te beslissen om een zorgwoning aan te schaffen, komt er veel op u af. Rodenburg Zorgoplossingen denkt met u mee om hierin een passende woonoplossing te vinden.

Een zorgwoning

Een zorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van uw eigen huis of bij het huis van uw naaste die zorg nodig heeft. De zorgwoning heeft als doel: de mensen waarvan u houdt, langer in hun vertrouwde omgeving te laten wonen.

Voordelen van een zorgwoning?

Een zorgwoning heeft velen voordelen. Het mooiste en belangrijkste is dat de zorgbehoevende dichtbij degene kan wonen die hem of haar lief is.

  • Vergunningsvrij bouwen;
  • Geen aanpassingen aan eigen woning;
  • Dichtbij de mensen wonen die u lief zijn;
  • Waardevolle investering;
  • Uit te breiden met diverse mogelijkheden.

Uitgelicht: Uw bouwt duurzaam en lichtgewicht

Het bouwen van de zorgwoningen die wij aanbieden, kan geheel circulair en aanpasbaar gerealiseerd worden. Het basis profiel is Skellet. Het is een lichtgewicht basisframe en CO² reducerend.

Ik ontvang graag de brochure ‘Uw zorgwoning” van Rodenburg Zorgoplossingen.

In deze brochure nemen we u stapsgewijs mee in de realisatie van uw eigen zorgwoning in samenwerking met Rodenburg Zorgoplossingen.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een zorgwoning? Neem dan contact op met ons.

0318 46 33 68 info@rodenburgbv.nl

Je bent hier:

Uitgelicht project