Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de afbouw en renovatie van mondzorgpraktijken. Bouwend op een jarenlange ervaring in de traditionele bouw en de afbouw van medische klinieken en mondzorgpraktijken geven wij graag samen met jou vorm aan de praktijk van je dromen. Wij genieten ervan om samen met jou het hele proces mee te lopen, liefst zo vroeg mogelijk.

Ben je van plan een nulpraktijk te starten? Laten we dan samen op zoek gaan naar een pand wat voor jou geschikt is. Een mondzorgpraktijk heeft namelijk specifieke wensen waar veel makelaars en bouwers aan voorbijgaan. Daarnaast delen we graag onze ervaring al in een vroeg stadium zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het verdere traject.

Ons netwerk is groot en we kunnen je dan ook helpen met vrijwel elke vraag. Verder moet je weten dat wij lekker open en transparant zijn, we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Bij ons krijg je waar voor je geld, kwaliteit maar vooral plezier in en tijdens de bouw staat bij ons voorop. Vraag gerust bij onze klanten na hoe ze de samenwerking hebben ervaren, wij willen namelijk graag een langdurige relatie met jou aangaan. Onze ambassadeurs kunnen daar het beste over vertellen. Kom vooral een keer langs of nodig ons uit voor een kopje koffie, wij laten je graag ervaren hoeveel moeite wij doen om jouw droom uit te laten komen. Als de vonk overspringt gaan we er samen voor! 

Tim Rodenburg - Sales

Meer weten over realisaties of een afspraak maken?

Bel met Tim   0318 46 33 68

Ferdinand ten Kate - Sales

Meer weten over realisaties of een afspraak maken?

Bel met Ferdinand    0318 46 33 68

Diensten

Quick Scan

Wil jij advies voor een bouwkundig update? Dan is de…