De Mondzorgpoort Almere

Persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer bij de mondhygiëne praktijk in Almere

“Patiënten ontvangen in een huiselijke omgeving, waarin ik persoonlijke aandacht geef is een wens wat uit is gekomen” aldus Marwa Ahmad. Marwa is eigenaresse van mondhygiëne praktijk de Mondzorgpoort in Almere. Haar praktijk is ontworpen en gebouwd door Alldent en Rodenburg zorgoplossingen.

Ondernemer worden leidt tot meer werkplezier

De kriebels ontstonden tijdens mij studententijd toen ik voor mezelf wilde beginnen. Hoe ik dat moest aanpakken en nog meer prangende vragen spookte door mijn hoofd. Eerst werkte ik een jaar in loondienst. Al snel maakte ik de stap om als ZZP’er aan de slag te gaan. Ik werkte veel in Amsterdam en vond dat steeds lastiger te combineren met inmiddels 2 kleine kinderen, de reistijd en files waren erg vervelend. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om het dichter bij huis te zoeken en heb ik de stoute schoenen aangedaan om voor mijzelf te beginnen.

Na een verkenningsfase ben ik voor de optie gegaan om mijn eigen praktijk te laten bouwen in Almere. Het grote voordeel is dat ik alles zelf kon bepalen en de vormgeving naar eigen wens kon invullen.

Droom verwezenlijken

Mijn droom is uitgekomen, ik wilde iets unieks neerzetten, niet standaard, wit en onpersoonlijk maar een huiselijke sfeer met warme kleuren, veel licht, een mooie vloer en groene planten. De uitblinker is onze voorgevel die volledig van glas is. Daar ben ik zo onwijs trots op!

Hoe is het nu?

Mijn eigen mondhygiëne praktijk bevalt enorm goed. Het grote voordeel is dat ik weet waar alles staat en dat ik niet in wisselende kamers werk. Aan het einde van de dag kom ik relaxt thuis en kan ik lekker bij mijn twee kindjes zijn. Dus het bevalt echt goed!

Nieuwe klanten komen veel via Instagram, Google Ads en mond tot mondreclame. Verder blog ik maandelijks voor Margriet (online) en binnenkort ga ik ook starten met een column in de buurtglossy van Almere poort. De gratis vrijblijvende tandvleescheck die ik aanbied werkt ook goed om potentiele klanten kennis te laten maken met mijn praktijk.

Eindresultaat opgeleverd door Rodenburg

Het voordeel is dat ik tijdens het bouwproces alles kon overlaten aan Rodenburg. Ik maakte mij vooraf druk om de afwerking, welke kozijnen en deuren worden er gebruikt? Maar dat bleek achteraf niet nodig te zijn. Ik ben erg blij met het eindresultaat en adviseer iedereen die voor zichzelf wil beginnen contact op te nemen met Rodenburg, zij maken echt het verschil!

Meer informatie?

Gerelateerde dienst