Orthodontist Leiden

Prettige samenwerking wat leidt tot een prachtige praktijk

Peter Nijkamp is samen met Kirsten Graven eigenaar van Orthodontistenpraktijk OrthoLeiden. Ontworpen en gebouwd door Rodenburg Zorgoplossingen.

Droom verwezenlijken

“Onze droom is zeker uitgekomen! We kwamen van een oud herenhuis met veel allure. Alleen van de gemeente mochten we niet uitbreiden. Dus gingen we verder op zoek. Toen zijn we op de nieuwe locatie terechtgekomen. Ik ben hartstikke blij en zou niet anders meer willen. Ik verlang geen moment terug naar de oude situatie.“

Positieve reacties van patiënten

We horen alleen maar positieve verhalen en patiënten zien echt het verschil. Dankzij de nieuwe praktijk hebben we onze wachtlijst ook flink kunnen inkorten en dat was het belangrijkste doel van de verhuizing!

Persoonlijke aanpak Rodenburg

In eerste instantie zochten we niet naar een aannemer, maar zijn we in gesprek gegaan met de stoelleverancier (Utrecht Dental). Zij hebben een bouwontwerp gemaakt, maar omdat het om een flinke investering gaat, zijn we ook naar een 2e partij gaan kijken. Toen kwamen we in contact met Tim. We hoorden in de wandelgangen goede verhalen en zijn met Rodenburg in zee gegaan.

Tim zijn persoonlijke aanpak en meedenken heeft echt geholpen. Hij weet hoe het werkt en waar de pijnpunten zitten. De eerlijke en directe aanpak is fijn. Zo weten we ook waar we aan toe zijn. De communicatie en uitvoering van het project was goed. Wij zijn blij dat we met Rodenburg aan de slag zijn gegaan!

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen naar het prachtige
resultaat van onze samenwerking.

 

Meer informatie?

Gerelateerde dienst