Stok Tandartsen

Spontaan, ontspannen en behulpzaam

Ik heb meerdere partijen benaderd voor de bouw van mijn praktijk, maar Rodenburg stak er wel met kop en schouders bovenuit, ik had gelijk een goede klik. Jullie kwamen met ideeën en waren oprecht geïnteresseerd.

Voor de inrichting van de praktijk heb ik een moodboard gemaakt en op basis daarvan heeft de ontwerpster van Rodenburg mij meegenomen door het hele proces, voorstellen gedaan qua kleuren en materialen en daarmee hebben we een prachtig eindresultaat behaald waar ik, mijn patiënten en het personeel erg blij mee zijn. De kleuren zijn rustgevend en er is een fijne huiselijke sfeer gecreëerd. De wachtruimte is zelfs zo goed gelukt dat de patiënten boos werden als deze tijdens de lunchpauze gesloten werd. Dat hebben we dan ook maar snel veranderd.

Links en rechtsom werkt!

Afgelopen jaren heb ik ook goed geluisterd naar mijn personeel over wat zij vonden dat er beter kon aan de praktijk, al deze input heb ik meegenomen in het ontwerp van mijn nieuwe praktijk. Dat is aardig gelukt als je ziet hoe euforisch ze zijn over onze praktijk! Een mooi voorbeeld hiervan is dat onze behandelkamers zo zijn ingedeeld dat ze zowel door links- als rechtshandige tandartsen te gebruiken zijn. Behalve dat de stoelen zowel voor links- als rechtshandigen te gebruiken zijn, zijn alle behandelmeubels gespiegeld, zodat wij snel de laatjes kunnen wisselen. Een mobiele prullenbak maakt het vervolgens helemaal af.

Meer informatie?

Gerelateerde dienst