't Nije Wold

Verrast door hoe de nieuwe praktijk eruit ziet

In het gebouw waar eerst een uitvaartvereniging was gevestigd is na de realisatie van een aanbouw een prachtige tandartspraktijk gerealiseerd. ’t Nije Wold in Noordwolde van de trotse eigenaren Joost de Boer en Siska Venema.

Iedereen die hier binnenkomt is blij verrast hoe het eruitziet, warm en mooie kleuren en inrichting. Voor ons is het heel prettig dat we hier volop de ruimte hebben. De personeelsgang is volledig gescheiden van de patiënten gang en dat creëert heel veel rust. Ook voor het personeel is het heel prettig werken door de hoeveelheid ruimte die we overal hebben.

We hebben natuurlijk al heel lang onze praktijk in Oldeholtwolde, dus deze praktijk in Noordwolde is echt 2.0 geworden, alles wat optimaal werkplezier betekent (indeling, sfeer etc.) hebben we hier toegepast.

Tijdens de verbouwing meldden de eerste patiënten zich al aan. Inmiddels hebben we weer een wachtlijst. Ook dankzij een artikeltje in de lokale krant. Dat heeft voor heel veel aanwas gezorgd. De kamers zijn er, nu nog een extra tandarts vinden!

De communicatie met de voorman van Rodenburg hebben wij als prettig ervaren. Korte lijnen en proactief meedenken. Onze droompraktijk is werkelijkheid geworden!

Meer informatie?

Gerelateerde dienst