Tandarts Van Weesp

Van wens naar realiteit!

Het werken in de nieuwe praktijk bevalt uitstekend, we krijgen alleen maar positieve reacties van onze patiënten. Iedereen vindt het heel mooi en is verrast door de ruimte die er nu is t.o.v. de oude situatie. Wat we voor ogen hadden voor de verbouwing is nu realiteit geworden.

We zitten hier mooi midden in een woonwijk en hebben nu 3 kamers in gebruik van de 4 gerealiseerde behandelkamers dus voorlopig kunnen we nog wel even vooruit qua groei in patiënten.

Op dit moment doen we nog niet veel met social media maar dat gaat in de toekomst wel veranderen. Er wordt momenteel nog een grote woonwijk gerealiseerd in Weesp en er opent nog een andere tandartspraktijk in de buurt. Laten zien wie je bent en wat je doet is dus wel relevant.

Het bouwproces is soepel verlopen, het bouwteam bestond uit leuke mensen en er werd ook goed meegedacht. Ik had nogal wat problemen met de VVE maar dat is met de hulp van Rodenburg gelukkig allemaal goed gekomen. Belangrijke les hieruit is vroegtijdig communiceren met de VVE en ze betrekken bij de plannen en uitvragen welke documenten en punten voor hen belangrijk zijn.

Rodenburg heeft aan mij weer een tevreden klant!

Project in beeld

Meer informatie?

Gerelateerde dienst