Tandartspraktijk Amsterdam

De vriendelijkste dorpstandarts in de metropoolregio Amsterdam

Julia Freiberga is de vriendelijkste dorpstandarts op het Cruquiuseiland (Amsterdam-Oost) en eigenaresse van Tandartspraktijk CruQuius Family . De nieuwe 2-kamerpraktijk is ontworpen door Buro/S Architects en gebouwd door Rodenburg Zorgoplossingen.

Persoonlijke aandacht ook tijdens corona

De deuren van de Tandartsenpraktijk CruQuius zijn sinds november 2020 geopend. Geen grote opening door Corona, maar Julia heeft de mensen uit de buurt persoonlijk uitgenodigd en ontvangen over een langere periode. Dit typeert al vanaf de start waar Julia voor staat en wat ze wil uitdragen, persoonlijke aandacht!

Via buurtapp contact met (potentiele) patiënten

“Elke dag heb ik een fijn gevoel en ik ben nog steeds niet uitgekeken, want elke dag is anders. Ook de klanten zijn erg enthousiast. Tijdens de bouw heb ik een poster met een QR code opgehangen, waardoor mensen zich konden inschrijven. Dit was een super leuk idee van Tim Rodenburg en het werkte goed. Na deze actie had ik al direct mijn eerste afspraken in de agenda staan. Het is nu nog vrij rustig, maar dat vind ik ook wel lekker. Op die manier heb ik alle tijd en aandacht voor de patiënten. Mijn belangrijkste doel is ook niet om vroeg te kunnen stoppen met werken, maar om elke dag met plezier aan het werk te gaan met leuke mensen. Een relatie opbouwen met mijn patiënten, met veel aandacht en tijd voor elkaar dat is waar ik voor sta. Ik zit ook in de buurtapp en heb op die manier ook echt actief contact met de buurt, als ik hier rondloop maak ik ook met iedereen een praatje. Diep in mijn ziel ben ik een dorpstandarts” lacht Julia.

Eindresultaat

Elke dag sta ik nog vol verbazing te kijken. Aan het begin had ik geen idee hoe het eruit kwam te zien, want eerst sta je in een kale betonnen ruimte en nu is er een schitterende praktijk waar ik met veel plezier werk. Over Rodenburg hoorde ik via een collega positieve verhalen.

Er zijn verschillende partijen de revue gepasseerd, maar
uiteindelijk heb ik gekozen voor jullie. Tot de dag van vandaag heb ik
daar geen spijt van gehad! Op de vraag: “Zou je Rodenburg nu ook zelf
aanbevelen?” wordt geantwoord met een volmondig “Jazeker!”.

Meer informatie?

Gerelateerde dienst