Tandartspraktijk Brandenburg

Nu is het een praktijk waar je trots op kunt zijn!

Toen de praktijk overgenomen is een aantal jaren geleden was hij flink gedateerd. Na de verbouwing door Rodenburg hebben we een nette, professionele en hedendaagse praktijk. We hebben ook veel positieve reacties ontvangen van klanten, ze vinden bijvoorbeeld de bank in de wachtkamer er gezellig. Natuurlijk is het personeel zelf er ook heel blij mee.

Nu ruim een jaar na de verbouwing van 2 naar 3 kamers heb ik alle kamers vol gedurende vrijwel de hele week. Het doel was niet zozeer extra klanten trekken. We kunnen onze klanten nu goed bedienen en de praktijk is toekomstbestendig qua uitstraling en aantal kamers.

Tijdens de verbouwing heb ik goed contact gehad met de voorman van Rodenburg, zowel ikzelf als de dames hadden echt een klik met hem. Dankzij hem heb ik tijdens het proces bijvoorbeeld nog gekozen voor een systeemplafond i.p.v. een spanplafond omdat er teveel leidingen van de appartementen lopen over mijn plafond met risico op lekkages. Een verbouwing blijft op zichzelf altijd wel een hectische tijd, er komt toch altijd meer op je af dan je denkt. Er zit ruimte voor verbetering in de communicatie tijdens de uitvoering. Achteraf is alles goed gekomen en het resultaat is nogmaals iets om trots op te zijn.

Project in beeld

Meer informatie?

Gerelateerde dienst