The Smile Gallery

Tandartspraktijk met de uitstraling van een boutique hotel

Een praktijk wat voelt als thuis in een ontspannen en rustige sfeer. Dat vind je in The Smile Gallery. Daniel Ochoa en Eszter Koletics zijn eigenaren van deze tandartspraktijk in Voorburg. Ontworpen en gebouwd door Rodenburg Zorgoplossingen

Een boutique hotel met een soul

Ons droom is uitgekomen, een praktijk die voelt als thuis. Dus als je binnenloopt voel je de ontspannenheid en rust die je niet gewend bent bij een normale tandarts. Geen muffe praktijkgeur of standaardkleuren. Wij zijn superblij. De praktijk is een mooie combinatie van een minimalistische stijl met “soul”. Net een boutique hotel.

Klanten werven

Dit doen wij via online marketing, Google, Facebook, Instagram. Vroeger was het veel via flyers of lokale krant, wij geloven in online marketing, dat doen nog niet veel collega’s maar wij krijgen de meeste van onze klanten online binnen. We worden vooral goed gevonden in bijv. esthetiek en facings en krijgen klanten uit het hele land.

Wij wilden geen praktijk overnemen, het was een bewuste keuze om vanaf nul te starten. De klanten moeten komen omdat ze willen komen en niet omdat ze overgenomen zijn.

Zoektocht naar droompraktijk

Via de Facebookpagina van Mondzorg Forum zagen wij dat Tim expliciet werd genoemd en dat overtuigde ons. Er werd een vraag gesteld over welke aannemer werd aanbevolen en Tim werd nadrukkelijk genoemd.  We waren enorm nieuwsgierig geworden en bekeken meteen de websites en het design. De keuze was makkelijk, omdat jullie echt hele mooie praktijken hadden opgebouwd en dat wilden wij ook.

Meer informatie?

Gerelateerde dienst