Valoris Tandartsen

Rodenburg doet dat stapje extra!

Via een advertentie in NTDentz zijn wij op Google gaan kijken, hebben jullie website bekeken en hebben wij Rodenburg benaderd. Uiteindelijk hebben we met 3 partijen om tafel gezeten, maar voor jullie gekozen.

We kregen vanaf het begin een goed gevoel bij jullie, de proactieve houding in alles gaf de doorslag. Rodenburg doet echt een stap extra voor de klant en dat hebben wij ontzettend gewaardeerd. Ook de offerte die jullie uitbrengen is heel gedetailleerd en overzichtelijk. Je geeft veel geld uit en dan wil je ook weten waar je voor betaalt.

Rodenburg beloofd een droompraktijk te realiseren en in ons gevoel kunnen we beamen dat dit zeker gelukt is. Van ons krijgen jullie als eindcijfer een dikke 9!

Online, roots en persoonlijke aandacht trekken patiënten

Wij zijn online actief op Instagram en Google, dit doen wij allemaal in eigen beheer. We krijgen dan ook veel nieuwe klanten via deze kanalen. De meeste patiënten komen uit de wijk Almere Duin maar sinds een artikel in de krant krijgen we ook patiënten uit Almere Centrum en Haven. Ons verhaal spreekt mensen aan. Twee broers en een zus met Surinaamse roots die samen een tandartspraktijk beginnen in de DUINhal.

Wij vinden het belangrijk dat de patiënt ontspannen en relaxt is tijdens zijn bezoek aan de tandarts. Hier hebben we in onze indeling, kleur en materiaalgebruik rekening mee gehouden. Ook de afbeeldingen van het strand helpen hieraan mee. Daarnaast nemen we ook echt de tijd voor de patiënt, wij hebben al diverse angstige klanten gehad die na een behandeling de volgende keer graag weer terugkomen. We hebben zelfs mensen gehad die zo ontspannen waren in de stoel dat ze in slaap vielen!

Project in beeld

Meer informatie?

Gerelateerde dienst